Over ons

VadoDesign richt zich op het maken van unieke en gepersonaliseerde kado’s en producten voor iedere gelegenheid. Met behulp van een laser graveer- en snijmachine, 3D printers, plotter en diverse CNC machines zijn de mogelijkheden eindeloos! Denk aan foto’s, logo’s teksten en spreuken op bijna alle denkbare materialen.

Ook alledaagse gebruiksartikelen kunnen worden gegraveerd waardoor ze een speciale uitstraling krijgen. De verlichte LED producten zijn uniek en geschikt voor iedere gelegenheid,
denk aan LED displays, LED klokken of zelfs LED fotolijsten. Of U nu kiest voor tekst, spreuk, afbeelding, foto/logo of een combinatie hiervan, uw kado zal zeer zeker gewaardeerd worden.

Ook als herinnering aan een dierbare of een speciaal moment uit uw leven is een display met verlichting zeer geschikt. Voor kinderen die bang zijn om in het donker te slapen heeft VADOdesign ook een oplossing; een LED display met hun favoriete foto of tekenfilmfiguur als nachtlampje.

Lasersnijden is mogelijk in vele varianten, het snijden van letters, logo’s, sjablonen, welkom borden of figuren is dan ook geen enkel probleem, Dit kan gesneden worden uit papier, karton, hout, mdf, acrylaat en diverse kunststoffen.

Ook voor maatwerk bent U bij VADOdesign aan het juiste adres heeft U zelf een ontwerp of een idee aarzel dan niet om contact op te nemen voor de mogelijkheden, de lasermachine heeft een werkbereik van 900x600mm.