Bestanden Aanleveren

Indien U een gepersonaliseerd product besteld in onze webshop dient U zelf te zorgen voor de benodigde bestanden.

Op deze pagina vind U de richtlijnen voor het aanleveren van bestanden.

Gepersonaliseerde producten met tekst:

Producten met een persoonlijke tekst dienen via de mail besteld te worden zodat we U een passende offerte kunnen geven. Leg in de mail zo duidelijk mogelijk uit wat U in gedachten heeft, aan de hand daarvan zult U een voorbeeld via mail ontvangen. Na akkoord en betaling zal uw order in behandeling worden genomen en binnen 1-3 werkdagen verzonden worden. Wij gebruiken de meest gangbare lettertypes geef uw voorkeur aan in de mail.

Producten met (Bedrijfs)Logo:

Na bestelling dient U zelf de logo’s te uploaden deze dienen als vectorbestand aangeleverd te worden (Zie de lijst onderaan de pagina welke bestandsformaten ondersteund worden) Mocht U niet beschikken over een vectorbestand dan kan er voor gekozen worden om het logo door VADOdesign te laten omzetten naar vectorbestand de prijs hiervan is afhankelijk van het logo (vanaf € 14,95)

Producten met Foto’s:

Als U een product met een fotogravure besteld dient de foto in zo hoog mogelijke kwaliteit aangeleverd te worden (liefst 300dpi), de kwaliteit van de foto bepaald de kwaliteit van het eindproduct! Foto’s die van internet of een telefoon komen zullen dus in de meeste gevallen NIET geschikt zijn voor een fotogravure. Er moet ook een duidelijk contrast in de foto zitten aangezien de laser werkt met grijstinten en niet met kleuren. Mocht U twijfelen of uw foto geschikt is, dan kunt U deze altijd vrijblijvend mailen om het te laten checken.

Ondersteunde bestandsformaten:

Vectorbestanden dienen in één van de volgende formaten aangeleverd te worden:
.AI
.EPS
.PDF
.DXF
.SVG

Foto’s dienen in één van de volgende formaten aangeleverd te worden:
.JPG
.PNG
.BMP
.TIFF

Tekstbestanden dienen in één van de volgende formaten aangeleverd te worden:
.DOC
.DOX
.TXT
.PDF

Bestanden mogen maximaal 5mb groot zijn. Is uw bestand groter dan 5mb? Of U wilt meerdere bestanden sturen? Geen probleem! Gebruik wetranfser om uw bestanden te uploaden (maximum 2gb) en stuur deze vervolgens naar info@vadodesign.nl.